©1968
2021

SATORI

Situated in a quiet cul-de-sac in Orakei, Satori features a discrete and unassuming design of pre-cast concrete, steel and a glazed North-West facing façade providing 17 luxury apartments with sweeping views across Orakei Basin towards central Auckland.

Client

Urban Resort

Location

Orakei,
Auckland

Completion Date

February 2021

The apartments and building have been designed to a minimalist, Japanese theme. ‘Winter gardens’ are able to be integrated into the main living areas of the apartments through full height bi-fold doors. 

Two car lifts transport vehicles to and from a basement parking level, reducing the need for a driveway on the site and enabling a significant area to be allocated for native planting and landscaping, adding to the richness of the development.